ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο Dental Horizon - Φουντουλάκης Μηνάς στην Αθήνα πραγματοποιούνται πάσης φύσεως οδοντοτεχνικές εργασίες, με έμφαση στην ποιότητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα του αποτελέσματος.

Εργασία Νο1

Μια περίπτωση ολικής αποκατάστασης από τη λήψη αποτυπώματος μέχρι το τελείωμά της στο εργαστήριο. Περιλαμβάνει εμφυτεύματα, φρεζαριστά, τηλεσκοπικά, συνδέσμους ακριβείας, μεταλλοπορσελάνες.

Εργασία Νο2

Ολική οδοντοστοιχία με εμφυτεύματα και σφαιρικούς συνδέσμους για την συγκράτηση της κινητής αποκατάστασης.

Εργασία Νο3

Η εμπειρία του οδοντοτεχνικού εργαστήριου Dental Horizon - Φουντουλάκης Μηνάς στον τομέα των εμφυτευμάτων αρχίζει προ 20ετίας από τα λεπιδόμορφα εμφυτεύματα..

Εργασία Νο4

Περίπτωση ασθενούς με καρκίνο, κατασκευή τεχνιτής υπερώας, για δυνατότητα ομιλίας του ασθενούς μετά την αφαίρεση του πάσχοντος σημείου.
Περίπτωση ασθενούς με καρκίνο, ολική αποκατάσταση με εμφυτεύματα και σφαιρικούς συνδέσμους.
Περίπτωση ασθενούς με λαγόχειλο, λυκόστομα και συντονισμού δοντιών.

Εργασία Νο5

Περίπτωση ασθενούς με δυο στηρίγματα κυνόδοντες και δυο εμφυτεύματα.
 
Όλα τα στάδια της εργασίας είναι τηλεσκοπικά και περιλαμβάνουν: μπαρέτα τηλεσκοπική, στεφάνες κυνοδόντων τηλεσκοπικές, συνδέσμους ακριβείας μεταξύ των κυνοδόντων και 2 Αttachment CEKA στα άκρα.

Εργασία Νο6

Μια περίπτωση ολικής αποκατάστασης από την λήψη αποτυπώματος μέχρι το τελείωμα της στο εργαστήριο. Περιλαμβάνει εμφυτεύματα, φρεζαριστά, τηλεσκοπικά, συνδέσμους ακριβείας, μεταλλοπορσελάνες.
..